anbi

 

 

 

ANBI is het keurmerk voor Algemeen Nut Beogende Instellingen. Wij hebben dit keurmerk toegekend gekregen. 

Een ANBI organisatie publiceert een aantal belangrijke zaken op hun website. De Stichting Joyce Foundation heeft deze gegevens op deze pagina overzichtelijk op een rijtje gezet. 

 

Tenaamstelling

Met de naam Stichting Joyce Foundation staan wij ingeschreven in het register van de Kamer van Koophandel onder nummer 67125492 .

 

 

 

RSIN

Het Rechtspersonen Samenwerkingsverbanden Informatie Nummer van Stichting Joyce Foundation is 856842084.

 

Contactgegevens

Stichting Joyce Foundation

Buitendijk 3
4924 EG, Drimmelen


Het bestuur

Voorzitter 

Michel Baars

michel@joycefoundation.nl

 

Vicevoorzitter

Marja van der Made

marja@joycefoundation.nl

 

Penningmeester

Anita Rolffs

anita@joycefoundation.nl

 

Secretaris

Frankie de Roos

frankie@joycefoundation.nl

 

Algemeen bestuurslid
Renske Schut

renske@joycefoundation

 

Doelstelling 

De Joyce Foundation wil het geld binnenhalen dat nodig is om te komen tot een doorbraak in het onderzoek naar een medicijn tegen de ziekte van Huntington. Hierbij wordt het landelijk opererende Campagneteam Huntington gesteund. Dit team heeft zich ten doel gesteld fundamenteel wetenschappelijk onderzoek te financieren, dat leidt tot een genezende therapie voor de ziekte van Huntington. Berekend is dat hiervoor vier miljoen euro nodig is. Resultaten van recente wetenschappelijke onderzoeken naar medicijnen zijn hoopvol. Het ligt in de lijn der verwachting dat er binnen tien jaar een medicijn beschikbaar is. De Joyce Foundation gelooft in een combinatie van het landelijke team en een lokaal en persoonlijk team, met 'onze' Joyce als inspirator voorop. 

Een tweede doelstelling van de Joyce Foundation is steun aan patiënten voor wie een eventueel medicijn te laat komt. Beide doelstellingen willen wij verwezenlijken door het voeren van acties om geld te genereren en de awareness van Huntington te vergroten. Iedereen móet zich bewust worden van de impact van deze mensonterende ziekte. Hoe wij onze doelstellingen willen bereiken, staat in ons beleidsplan.

 

Beloningsbeleid

Onze bestuurders ontvangen voor hun werkzaamheden in Nederland geen enkele vergoeding. Natuurlijk heeft Stichting Joyce Foundation zoals elke stichting overheadkosten. We garanderen dat alle inkomsten voor 99% ingezet worden.

 

Verslag van de activiteiten

Op onze website wordt verslag gedaan van onze activiteiten. Kijk hiervoor bij onze Agenda.

 

Financiële verantwoording

Over onze inkomsten en uitgaven zijn wij volledig transparant richting onze sponsors en donateurs. Zodra de eerste jaarcijfers bekend zijn, zullen ze op onze website te vinden zijn. 

 

Download
Jaarrekening 2017/2018
Stichting Joyce Foundation Jaarrekening
Adobe Acrobat document 80.8 KB