agenda

1e lustrum Golfdag 2019

Maandag 22 april gaat het weer gebeuren: onze jaarlijkse golfdag! Omdat deze editie ons eerste lustrum is, krijgt dit evenement dit jaar een speciale uitvoering. Er zijn geweldige prijzen te winnen en ook de veiling belooft weer spektakel. Wees welkom!


Save the date: Huntingtongala!

Zodra er meer informatie is, zetten we dat op de website. Voor nu geldt: de agenda in! Het wordt een hele bijzondere avond! 

2 april 2018 Golfdag Bergvliet

Op 2e Paasdag 2 april 2018 vindt de tweede editie plaats van de dit jaar zo geslaagde golfdag op landgoed Bergvliet in Oosterhout. Noteer het alvast in je agenda! 

17 april 2017 Golfdag Bergvliet

Op 2e paasdag 17 april  organiseert de Joyce Foundation een golfdag op Landgoed Bergvliet in Oosterhout (N-Br). Het belooft een groot spektakel te worden, waarvan de opbrengst voor de Joyce Foundation is. Deelname kost € 75,- per persoon. Voor dat geld krijg je een volledig verzorgde dag. Lunch, diner en baancatering zijn inbegrepen. John Meijer treedt op! En natuurlijk hebben we weer een veiling met bijzondere items. Dit jaar gepresenteerd door onze ambassadeur Mariska van Kolck! Voor meer info kun je terecht bij marja@korenbeurs.nl.


21 januari 2017 Rotary Sassenheim

Op 21 januari zijn Michel en Marja te gast bij de Rotary in Sassenheim. Zij gaan hier uit de doeken doen wat de ziekte van Huntington inhoudt en waarom het zo belangrijk is dat er onderzoek naar een medicijn kan worden gedaan.


17 december 2016 Kerstbingo Parkzicht

In café Parkzicht in Breda vindt op 17 december de jaarlijkse kerstbingo plaats. De opbrengst van de avond gaat in zijn geheel naar de Joyce Foundation! 


4, 5 en 6 november Puro!

Op 4, 5 en 6 november verkopen we het boek De Hel van Huntington op het Lifestyle en Business Event Puro in Made! Een gedeelte van de opbrengst gaat naar onderzoek voor een medicijn tegen de ziekte van Huntington.


1 november 2016 Pauw

Op dinsdag 1 november was Joyce, samen met Jörgen Raymann, te gast bij Pauw. "Joyce heeft de ziekte van Huntington, een erfelijke ziekte die delen van de hersenen aantast. .......Nu wil ze de taboes rond Huntington verbreken en zo veel mogelijk geld ophalen voor de genezing. Vanavond vertelt ze wat Huntington met haar doet, samen met de ambassadeur van haar stichting, Jörgen Raymann.